15 Perkara Simple Yang Buatkan Lelaki Happy

5/5 - (1 vote)



FOLLOW, LIKE, SHARE and SUBSCRIBE CHANNEL KAMI untuk lebih banyak VIDEO dan Ayat yang menarik.

INSTAGRAM:

FACEBOOK:

TWITTER:

“KEEP SMILE, THINK POSITIVE”

SUMBER VIDEO

ALSO REVIEW: 5 Tanda Hubungan CINTA yang Tidak Jelas.

40 comments

  1. K yang num 4 tu aq xberapa setuju ah…sbb an parka aq ni dia jenis pagi ii p rumah kawan smpai malam baru balik rumah dia so xkn la aq xbole chat dia sbb k km rumah asing ii au so kalau aq xchat dia , dia kta aq xingt dia lak so aq mmg selalu kn chat dia when dia dgn kawan dia pn sbb haqi ii dia dgn kawn dia…

  2. Lelaki jgn la terlalu demand nak cari pasangan yg bertingkah baik. Dpt yg baik pun tp materialistik, minta itu ini nak kee

  3. bf saya dah ade orang lain saya just nak kirim salam kat die but di kate camni"ashik ashik die je" owh btw saya suruh kawan saya kirim salam kat die yelah kelas sebelah bukan kelas sama jadi saya tahu die ade orang lain saya banyak kali tulis surat untuk die tapi setiap kali saya nk bagi saya rasa tak sampai hati nak bagi kat die😔 tolong doakan saya ngan die ok balik ye amin

  4. aku bf suruh kejut pukul 6.00 wei astu kalau dh subuh kitorang solat tapi asing"la babe hahahah..waktu malam pulak kitorang wish gudnite gune voice aaaa gituwh tapi aku takut doh kalau kitorang break hadehhh…tapi ann korang selalu sembang ape ekk dgn gf/bf korang

  5. Aku buat semua yg ada ni. Kami bahagia setahun jer. Pahtu dia pergi tinggalkan aku bersama kekasih barunya. Pahtu pas putus cari aku balik. Sorry lah bro. Peluang hny datang sekali

Comments are closed.