5 JENIS PEREMPUAN YANG SENANG BUATKAN LELAKI CAIR DAN JATUH CINTA

5/5 - (1 vote)



Apabila lelaki bertemu dengan wanita jenis ini, pengesahannya sentiasa cair dan lemah semangat. Kalau perangai macam ni, roger-roger. Cari saya di:

SUMBER VIDEO

ALSO REVIEW: Shahir - Kebahagiaan Dalam Perpisahan Karaoke

39 comments

  1. haaa kebetulan ni anak bungsu ke senang sangat aku senang nak buly hahaha untuk ape mencae kan lelaki bikin pusing tau bodo sangat

  2. Aku tak suka lelaki terlalu manja…Baru kenal nak caring caring ngan aku..bila tak layan..dia blocked pegi dah..x koso den nak pujuk doh..ciri kau cakap tu ada pada aku doe..tapi aku Ni bekas tomboy ..ko nak ke.hahah

  3. Laki klu anak bungsu dia tak sesuai kawen ngn perempuan bongsu sbbnya dua2 manja..aku nie ank bungsu, aku pernah lah couple, laki tu pon bungsu jgk bila gaduh dua2 rasa mcm dia ptt pujuk aku dulu ha mcm tu, aku bila dia tak pujuk aku, aku try lah pujuk eh makin menjadi2 plk merajuk dia, akhirnya aku buat keputusan untuk putus..alhamdulillah skunk aku dah kawen dapat laki anak sulung, laki aku nie dia matang, tegas, ada masa dia lembut ada masa dia tegas, ada lawaknya juga, pandai mengawal sintuasi, klu hal remeh temeh nie dia abaikan aja..paling aku suka dia tegur aku, klu aku buat salah, tapi dia tegur dengan cara mendidik bkn dengan emosi.

  4. Argh….weh aku terasa doh yg ke2 tu…tu perangai aku kt crush aku tapi kt org lain senyum biasa…kt crush pe gelak palsu pun aku sanggup demi tgk dia senyum ARGH….

  5. Doa usaha tawakal guys….sy sdh jumpa…setelah single 4tahun lamanye….doakan sy kawin hujung tahun nie ye guys…amin🥰👩‍❤️‍👨🥰👩‍❤️‍👨

  6. aku jenis laki yng tak kesah perempuan jenis apa sebab aku xde perasaan kat dua jantina ni laki ngan perempuan.aku cuma nk single :v

  7. This is how I treat my boyfriend, guess what? The way he treated me never change from the 1st day of our relationship until today. Gaduh tu ada jugala sikit², tp tidak lama, contoh gaduh pagi, petang minta maaf lepastu masing² improve lah.

  8. Nk tye. For me i xthu apa yg lelaki nkk.. i means dia selalu ckp dh besar kot so u thu ap lelaki nk. So i rasa i ni x peyayang ke. I mean x manja ke. X blh buat comfort dgn dia ke. Manja likes what? Hurmm

  9. – cantik dan lawa
    – suara sedap nak mampus halus gitu
    – peramah baik hati
    – keturunan baik baik
    – yang penting dia pakai tudung yg tak pakai tudung tuu aku out .

Comments are closed.