6 benda lelaki kena jaga masa first date!

Rate this post



6 perkara utama yang wanita akan lihat semasa pertemuan pertama atau pertemuan kali pertama. Adakah anda akan menarik perhatiannya atau membuatnya berasa bosan? take note guys dan subscribe untuk video seterusnya

SUMBER VIDEO
ALSO REVIEW: Akhirnya Natasha Wilona Buka Suar Soal Lelaki Yang Segera Menikahinya Tahun ini 2024

16 comments

  1. 1st date x leh cakap nak call gitu..(nt nak call sebelum tido x leh kalau xdengar suara awak)xleh cakap cmtu nt perempuan ni anggap kite mengharap..pda aku la..lebih baik cakap terimakasih kerna sudi keluar dgn sya..

  2. Mantap laa broo terbaik sangat ii soalan yang terahir tu sebelom aku balik date aku selalu cakap macam tuu… Tapi ape ii pon memang terbaik laa broo.. minta tolong wasap 01117530852

  3. ntah la bro. mls dah nk try prempuan.. aku hulur kunci BMW je dah. tgk jenis Gold Digger ke tak . settle. aku senyum dia kata cm senyum sinis, pervert. pdahal aku ikhlas. gigi rambut semua dah setup helok pun ade je yg tak kene.awek tu ckp rmbut aku botak, tak kemas.

    skrg cite dia ko direct je dgn mak bapak dia. hantar merisik. settle. nk tackle mmg mampus smpai bila pun mmg psgn kita x kn kenal kita. kahwin nnti taula.

Comments are closed.