Aturan Berhubungan Bad4n yang Wajib Diketahui Ibu Hamil

Rate this postHello Bund.. Apabila anda hamil, persoalan sama ada anda boleh melakukan hubungan seksual dengan suami anda adalah soalan biasa yang membuatkan wanita hamil ingin tahu. Apabila hamil, pasangan suami isteri masih boleh melakukan hubungan seksual. Namun begitu, terdapat beberapa perkara yang perlu anda perhatikan ketika melakukan aktiviti ini semasa hamil. Oleh kerana setiap wanita hamil mempunyai keadaan yang berbeza, maka wanita hamil perlu lebih berhati-hati agar tidak memudaratkan janin dalam kandungan. Jadi apa yang perlu diberi perhatian oleh wanita hamil apabila mereka ingin melakukan hubungan seksual dengan suami mereka? Ayuh, kita berbincang Ibu… Jangan lupa untuk menyokong Dunia Bunda dengan klik butang subscribe: Instagram Dunia Bunda: Dapatkan juga maklumat tentang keibubapaan hanya di Dunia Parenting:

SUMBER VIDEO
ALSO REVIEW: Lelaki yang baik. #kuotes #lelaki #baik

14 comments

  1. Bismillah.. Hpl bulan desember 2020 ini… Mohon doanya ya semua Semoga persalinannya saya dan ibu2 yg hpl desember di berikan kelancaran semua .. Amin

  2. Udh trimester 3 keputihan banyak trus apa lgi kalo cape, jadi males banget berhubungan badan, suka sakit pinggang nya kalo abis berhubungan jadi takut kenpa"..

Comments are closed.