Bukan Semua Kita Boleh Salam Di Hari Raya | Ustaz Wadi Annuar

Rate this postBukan Semua Kita Boleh Salam Di Hari Raya | Ustaz Wadi Annuar

PERINGATAN & PENAFIAN :
Anda tidak dibenarkan menyunting dan menyiarkan video asal pihak MediaUWA ini di mana-mana web atau akaun Facebook yang lain, tanpa pemberian kredit dan pautan laman asal Ustaz Wadi Annuar.
.
Pihak UWA tidak bertanggungjawab terhadap apa jua komen dan kesan daripada komen tersebut yang dihantar didalam laman sosial Ustaz Wadi Annuar samaada di Youtube, Facebook, Instagram, Tiktok, Twitter atau Telegram.
.
Ia merupakan pandangan peribadi pihak yang menghantar komen itu sendiri dan pemilik akaun itu sendirilah yang bertanggungjawab akibat dan kesan daripada komen yang ditinggalkan di laman sosial ini. Harap maklum.
-MediaUWA
.
Sesiapa yang berhajat untuk sama-sama membantu MediaUWA dalam kos pengurusan dan operasi bolehlah melanggan bayaran secara bulanan.
.

.
Mohon doakan kami agar terus dipilihNya untuk khidmat dalam kerja dakwah dengan ikhlas.
.
Alhamdulillah
Terima kasih kepada semua penyumbang! Moga duit ringgit yang dikongsikan menjadi saham pahala buat kalian, selama mana tersebarnya video terbitan MediaUWA.
.
Maybank : 5520 5983 4949 – MEDIA UWA SOLUTION
Subscribe Itu Percuma :
.
Ikuti Medsos Sosial Rasmi MediaUWA :

.
Hak Cipta Terpelihara ©. Dilarang muat naik tanpa kebenaran.
Copyright © 2022 by Ustaz Wadi Annuar · Property of MediaUWA
All rights reserved. No part of this production may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including recording, photocopying, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the production.

SUMBER VIDEO

ALSO REVIEW: LELAKI YANG PALING BAIK ~ USTAZ ABDULLAH DIN