CARA NAK JINAKKAN ATAU TURUNKAN EGO SEORANG LELAKI EGOIS

5/5 - (1 vote)



Insyaallah selepas menggunakan petua ini, pasangan lelaki anda akan menjadi manja seperti kucing parsi di sekeliling anda. Ha ha ha. Cari saya di:

SUMBER VIDEO

ALSO REVIEW: Tips Dokter Boyke Menjaga Keharmonisan Rumah Tangga Jarak Jauh

32 comments

  1. Mcm nak berlembut hati balik dekat lelaki y keluarga die fitnah kite. Skrg die dah tahu sape y salah. Mcm mana kite nak pujuk semuanye 😂

  2. Hmm tak sangka aku akan search video mcm ni 😂 tapi takpe la tu semua proses. Dan dgn tujuan utk selamatkan hubungan ku relakan juaaa huhu

  3. haha fhm.. ilmu piskology main peranan jugak… pmpn kne mglh dlm stgh bnda. igt eh cantik je xckp kalau pmpn buat keras..

  4. No.4 tu betul, aku ni tah la perangai mcm haram x bole control marah langsung HAHAHA, aku dh pernah tgok vid ni tp mmg x ingat la pointnya, dtg balik sbb nak muhasabah diri…… So girls kat luar sana kalau ada anger issue tolong diamkan diri, aku tau kau sayang dia tapi kau tgh menyirap atas sbb2 tertentu kan? Fikirkan apa akan jadi kalau kau sembur dgn kata2 'itu' 🙂 sblum semuanya terlambat

  5. sebenarnya memahami seorang lelaki agak senang berbanding memahami perempuan. lelaki simple jea walaupun ad ego yang tinggi. ego2 yang ada disebabkan oleh kurang kasih sayang, diri x dihargai, kurang kepercayaan, x hormat dia sbagai pemimpin. yang paling penting adalah kasih sayang. ape yang faiz cakap itu betul. kalau perempuan bagi kasih sayang dekat lelaki 1 kasih sayang. lelaki bukan bagi 1 tapi 1000. kalau boleh elak sikap yang suka cabar.

  6. Bole bgi pndpt,, kalau kesemua cdgn faiz suda pmpuan tsebut lakukan ttpi peragai llki tersebut tetap sama juga bole bagi pndpt atw cdgn lain .. Mksdnya dia ni bkn setakat ego ttpi seorg yg suka memendam dan perahsia orgnya

Comments are closed.