Tips Menjaga Isteri Mengandung

Rate this post



Petua ni bukan masa mengandung tau, masa belum mengandung pun abang perlu layan isteri dengan baik.

SUMBER VIDEO
ALSO REVIEW: Cara Menjaga Hati - Buya Yahya Menjawab

15 comments

  1. Huhu true. Masa anak first, 3 bulan pertama tak boleh cium bau peluh suami. Rasa busuk sgt. Then bila dia keluar angin dari mulut sampai termuntah sis 😅. Takmau kena sentuh langsung. Sabar je dia. Muntah teruk x boleh makan. Sepanjang 3 bulan hanya mampu makan teh o dgn biskut. Tapi lepas tu OK, tiba2 rasa syg suami sgt tak boleh berpisah, jadi emotional, suka kena sayang. Jadi manja terlebih dgn suami. Tidur nak kena peluk. For second baby muntah tak teruk tapi rasa menyampah dgn husband, rasa nak marah je. Tp bila nak marah tu kita diam. Takut terkeluar perkataan yg menguris hati suami 😉.

  2. One of the perks huge youtuber do when they took other's video, diorg letak nama channel source yg diambil. I think is a good practice for ML Studios to start with this ethics. Tq

  3. to be fair both party need to take things into consideration,take responsibility & buat mana yang mampu dan mane yang boleh kalau x dpt ape yang nak atau x tercapai zikir kejap jgn cepat sgt ikot perasaan, kalau over sgt permintaan tu kadang2 sian kt husband2 kt luar sane pening kepala, harini nk laksa kedah esok nak mee kolok kt serawak macam ni je muka boleh buat 😀

Comments are closed.